Λίγες ώρες πριν αποδοθεί το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία έχασε τόσο άδικα τη ζωή της κατά τη διάρκεια των διακοπών, από τα χέρια του συντρόφου της στη Φολέγανδρο, οι γείτονές της στην Κόρινθο παραμένουν συγκλονισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν ότι η γλυκιά κοπέλα δεν θα είναι πια ανάμεσά τους.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν πως, «Κρίμα τόσο νέο κορίτσι να φύγει τόσο άδικα. Ήταν τόσο καλή κοπέλα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε γείτονας της που την γνωρίζει από μικρή.

«Γιατί το έκανε; Γιατί τη σκότωσε;», αναρωτιέται άλλος γείτονας.

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής της, τα αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι αναμένεται να της πουν το τελευταίο αντίο στο ταξίδι της στη «γειτονιά των αγγέλων».
Κηδεια2

«Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα»

Σε δηλώσεις τους στην εκπομπή Σαββατοκύριακο Παρέα στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, η μητέρα και ο πατέρας της 26χρονης κοπέλας μοιράστηκαν τον πόνο τους και ζήτησαν απ’ όλους να σεβαστούν το πένθος τους.

«Είναι φονιάς, αυτός την σκότωσε», λέει ο Κώστας Ψαράκος, ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς σημειώνοντας πως η κόρη του ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα. «Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μία ζωή διάβαζε και δεν έκανε τιποτ' άλλο και πήγε πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της», λέει. Από πλευράς της η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου ζητά να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειας και σημειώνει πως δεν τον έχει γνωρίσει τον νεαρό. «Μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα κάλο παιδί, άλλα έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές. Πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει», είπε.

«Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο», λέει χαρακτηριστικά η Αλέκα Ψαράκου αναφερόμενη στην μητέρα του 30χρονου. «Και 'κείνη η μάνα αυτό το παιδί έχει κάνει, δεν ήθελε να φτάσει σ' αυτό το σημείο», συμπληρώνει.

Αναφερόμενη στον 30χρονο που συνελήφθη λέει χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω κι αλήτες, όταν παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προστατεύσουν του φέρονται έτσι».

Δείτε το σχετικό βίντεο