«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά όχι άλλοι νταήδες». Με το σύνθημα αυτό σε ένα πανό στην είσοδο του Αγ. Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς από αποχαιρετούν αυτήν την ώρα την 26χρονη φαρμακοποιό Γαρυφαλλιά Ψαρράκου που βρήκε άδοξο τέλος στα χέρια του δυνάστη της στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στη Φολέγανδρο.

1

Ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας άνθη, οι άνθρωποι της προσέρχονται βουβοί όντες και συγκλονισμένοι από το ανείπωτη δράμα. Την ίδια ώρα νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες διάπραξης του εγκλήματος από τον καθ' ομολογία δράστη.



Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της τη συνοδεύουν την άτυχη 26χρονη στην τελευταία της κατοικία ενώ
φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια αφήνοντας ένα λουλούδι. Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί δεκάδες συμπολίτες της οικογένειας έσπευσαν στο σπίτι, για να συλληπηθούν.


Η εκκλησία είναι διακοσμημένη με λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονται στα σκαλιά, ενώ μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

3
Σύμφωνα με αυτά ο 30χρονος ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα πριν τη πετάξει στα βράχια και την αφήσει να ξεψυχήσει αβοήθητη στη θάλασσα. Σημειώνεται πως ήδη υπάρχουν πολλά σημάδια που αποδεικνύουν πως ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς φέρονταν επιθετικά και νευρικά καθ΄όλη την διάρκεια των διακοπών.

4