Στα ίχνη των ατόμων που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό ενός 15χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και του προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης έχουν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς και αναμένεται να συλληφθούν.

Ο 15χρονος μαθητής, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», είχε πάει βόλτα με φίλους του στην πλατεία του Ευόσμου όταν δέχθηκε επίθεση από 7 άτομα. Σύμφωνα με τη μητέρα του 15χρονου, η παρέα επιτέθηκε στο γιο της καθώς πίστευαν ότι τους φωτογράφιζε. Όταν του ζήτησαν το κινητό του και ο 15χρονος αρνήθηκε, τότε 4 από τα 7 άτομα άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. «Κάποια στιγμή ένας τους πλησίασε και τους είπε ότι κάποια αλλά παιδιά θέλουν να τους μιλήσουν. Αυτά ανυποψίαστα πήγαν. Αυτό που θυμήθηκε και ο γιος μου και ο φίλος του ήταν ότι όταν προσπάθησε να τους πάρει το κινητό, τους λέει “τι κάνετε” και αυτό τους εξόργισε περισσότερο», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Ο 15χρονος επέστρεψε στο σπίτι του υποβασταζόμενος από το φίλο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο μαθητής έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και έχει πληγές στο στόμα επειδή φορούσε σιδεράκια στα δόντια όταν δέχθηκε τα χτυπήματα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ