Tεράστια είναι η οργή και ο πόνος για τον θάνατο του καλλιτέχνη, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, όπου τα ξημερώματα Δευτέρας παρασύρθηκε πεζός από διερχόμενο αμάξι στην επαρχιακή οδό Θήβας - Θίσβης και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη μέση της ασφάλτου.

Το MEGA και η εκπομπή «LIVE NEWS» αποκαλύπτει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης σύμφωνα με την οποία ο 46χρονος ράπερ παρασύρθηκε πεζός, με τον θάνατό του να προέρχεται από βαρύτατες κακώσεις θώρακος και κοιλίας.

Ανατριχιαστικές περιγραφές

Είναι ανατριχιαστικές οι περιγραφές όσων αντίκρισαν το πτώμα του 46χρονου, με τις ρόδες του αυτοκινήτου να έχουν αποτυπωθεί στο σώμα του. «Δεξιά ήταν χτυπημένος, από τη δεξιά πλευρά, στην μπροστινή πλευρά του σώματος ροδιές. Τα σημάδια που είχε πάνω του από αυτοκίνητο ΙΧ, δεν φαίνονται για τζιπ και τέτοια, ΙΧ, μικρές ρόδες, δηλαδή μικρό αυτοκίνητο, στενό λάστιχο, μικρό, δεν ήταν μεγάλο», λένε μάρτυρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο, ενώ οι έρευνες στρέφονται στο αυτοκίνητο που έχει καταγραφεί από κάμαρες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος να διέρχεται ένα λεπτό μετά το τροχαίο του 46χρονου καλλιτέχνη.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν ένας από τους αγαπητούς καλλιτέχνες της χιπ χοπ μουσικής και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη μουσική σκηνή της χώρας σαν συνιδρυτής του το συγκροτήματος «Razastarr», αλλά και με τις προσωπικούς του δίσκους.

Μιλώντας στο MEGA, o τραγουδιστής των Active Member, Μιχάλης Μυτακίδης, είπε: «Η επιθυμία της μητέρας του Αντρέα και όλων μας είναι να βρεθεί ποιος τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε για πολλούς λόγους… Μπορεί και ο άνθρωπος που έκανε αυτό να μην κατάλαβε τι έγινε. Αλλά ό,τι και να συμβεί σταματάς, δε φεύγεις. Τουλάχιστον αυτό είναι εγκληματικό…».