Σήμερα το μεσημέρι απολογούνται για το αδίκημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από κοινού και κατ' εξακολούθηση, από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα η 29χρονη πρώην παίκτρια reality και ο 32χρονος σύντροφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη στην απολογία της αναμένεται να αρνηθεί κάθε σχέση με τη διακίνηση της κοκαΐνης, δηλώνοντας αθώα. Επιπλέον, αρνείται ότι απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι που διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Από την πλευρά του, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας αναμένεται να δηλώσει τοξικοεξαρτημένος, ο οποίος προκειμένου να λάβει τις ναρκωτικές ουσίες, υποχρεώθηκε στον προμηθευτή του να συμμετέχει στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Αναμένεται δηλαδή, να δηλώσει αχυράνθρωπος, μόνο για να μεταφέρει σε συγκεκριμένα σημεία τις ουσίες.

Όπως υποστηρίζει η σύντροφός του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκη, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες.

Η σύλληψη

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του ζευγαριού, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από ανώνυμη πληροφορία, την οποία έλαβαν πέντε ημέρες πριν τις συλλήψεις.

Η ποσότητα κοκαΐνης για την οποία κατηγορούνται είναι επτά κιλά και 827 γραμμάρια και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην κατοχή του 32χρονου όταν συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Πριν τη σύλληψή του, ο σύντροφος του μοντέλου είχε φύγει από το διαμέρισμα του στο Παγκράτι με το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς την περιοχή της Νέας Σμύρνης.Όπως καταθέτει ο αστυνομικός καθόλη τη διάρκεια της κίνησής του «λάμβανε συνεχώς εξαιρετικά μέτρα προστασίας, ελέγχοντας συνεχώς τους καθρέφτες του οχήματος του, ενώ πραγματοποιούσε συνεχώς αυξομείωση της ταχύτητας του».

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία για τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και υποστήριξε ότι αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας και των νοτίων προαστίων.

Όπως είπε μάλιστα στις αστυνομικές αρχές, το ζευγάρι πωλούσε τα ναρκωτικά έναντι 40.000 ευρώ το κιλό.

Οι αστυνομικές αρχές, αξιοποιώντας την πληροφορία που είχαν κατάφεραν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν το ζευγάρι και να τους θέσουν σε διακριτική παρακολούθηση. Η συνέχεια γνωστή…