Σήμερα το πρωί, το 31χρονο μοντέλο το οποίο συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου καθώς κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε εντοπίστηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της 24ης τακτική ανακρίτρια Αθηνών προκειμένου να απολογηθεί.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε μετά από τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητο του γνωστού μοντέλου το οποίο έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σόου μόδας.

Οι αστυνομικοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο αυτοκίνητο της, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, ήταν νευρική και αυτό κίνησε τις υποψίες ότι ενδεχομένως κάτι να ήθελε να κρύψει. Μετά από έρευνα στο τζιπ οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το κάθισμα.

Από την άλλη, το νεαρό μοντέλο σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο είναι παντελώς αθώα και η κατηγορία σε βάρος της είναι κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά.

Η νεαρή κοπέλα αναμένεται στην απολογία της να αρνηθεί κάθε σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες, θα υποστηρίξει ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο. Επιπλέον, η νεαρή κατηγορουμένη μάλιστα υποστηρίζει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν η 31χρονη θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη.