Η Ξένια Παρασκευοπούλου, ψυχολόγος της Ιωάννας Παλιοσπύρουμιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, αναφέρθηκε στην δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι που ξεκίνησε σήμερα και έκανε ειδική μνεία στην απουσία της 36χρονης κατηγορούμενης.

«Όλη η Ελλάδα είναι δίπλα της»

«Όλη η Ελλάδα αναβιώνει ένα τραγικό γεγονός. Η Ιωάννα θέλησε να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή της, σε μια διαδικασία που είναι ψυχοφθόρα», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, υπογράμμισε: «Μία αίθουσα δικαστηρίου από μόνη της είναι πολύ φορτισμένη. Η διαδικασία της διαμόρφωσης των συναισθημάτων είναι μία δυναμική διαδικασία».

«Είναι η μόνη που ξέρει πως κατέληξε σε αυτήν την επιλογή». «Η Ιωάννα έχει μία υποστηρικτική οικογένεια. Οι φίλοι της, η Ελλάδα όλη είναι δίπλα της. Καλείται να θυμηθεί λεπτό λεπτό τι έζησε», είπε στη συνέχεια η κ. Παρασκευοπούλου.

Αναφερόμενη στην κατηγορούμενη που δεν πήγε σήμερα στο δικαστήριο η ψυχολόγος σημείωσε: «Είναι η μόνη που ξέρει πως κατέληξε σε αυτήν την επιλογή. Όπως είπε και η Ιωάννα, είναι ψυχρή και δειλή. Το τι θα γίνει θα το δούμε όλοι».