Το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης στην Αθήνα αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, προκειμένου να προσθέσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης των 7,8 κιλών κοκαΐνης με πρωταγωνιστές το 29χρονο μοντέλο και τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.  Την ίδια ώρα ψάχνουν τον μυστηριώδη «Βασίλη» και τον ταξιτζή που παρέδωσε τη μαύρη βαλίτσα με την ποσότητα των ναρκωτικών στον ποδοσφαιριστή και τον  οδηγό ενός θαλασσί Toyota που σύμφωνα με τον 32χρονο ήταν ο αποδέκτης της βαλίτσας. Η δυσκολία στην έρευνα των αρχών έγκειται στο γεγονός ότι το κύκλωμα για τις επικοινωνίες του, χρησιμοποιούσε διαδικτυακές εφαρμογές και όχι το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, όμως γίνεται προσπάθεια να ανασύρουν στοιχεία από τα τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν για να ακτινογραφήσουν τις επαφές τους.

 Σημειώνεται ότι η 29χρονη μετεφέρθη στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, την ίδια ώρα που ο σύντροφός της τοποθετήθηκε στην Α’. Μια ήσυχη πτέρυγα, η λεγόμενη «Ελληνική» στην οποία βρίσκονται κυρίως Έλληνες  κρατούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες.

 Οι απολογίες του ζευγαριού

 Η υπόθεση της σύλληψης του μοντέλου και του πρώην ποδοσφαιριστή με 7,8 κιλά «πούδρας» κοκαΐνης, αποτελεί την αρχή μιας πολυεπίπεδης έρευνας της Δίωξης Ναρκωτικών, για το μεγαλύτερο ίσως καρτέλ κόκας που δρα στην Αθήνα.

 Ο ρόλος του ζευγαριού αρχίζει, λένε οι αξιωματικοί, να ξεκαθαρίζει όμως το μυστήριο με το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε όλη την υπόθεση στο πιάτο των αρχών, το ραντεβού στη Νέα Σμύρνη με ένα περίεργο ταξί και κυρίως το ερώτημα πού θα ριχνόταν η υψηλής καθαρότητας κόκα των 800.000 ευρώ εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο. Η μεν 29 χρονη, υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα για τη «λευκή κυρία», ετοιμαζόταν να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου και βρέθηκε στα κελιά του Κορυδαλλού, ενώ ο πρώην προδοσφαιριστής ισχυρίστηκε πως για ένα χρέος 6.500 ευρώ από τη χρήση κόκας θα έκανε μια μεταφορά, όμως κάποιος από το κύκλωμα κάρφωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία για την ανταλλαγή.