Με μια λαμπερή εκδήλωση στους εξωτερικούς χώρους του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 19/9, η τριήμερη επίσκεψη του club «Ferrari Passione Rossa» στον Πειραιά. Οι τριάντα Ferrari μαγνήτισαν τα βλέμματα στο γήπεδο του Νέου Φαλήρου, αλλά και η ντυμένη στα κόκκινα Σάσα Σταμάτη, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση μαζί με τον Βαγγέλη Κιούση, παρουσία μάλιστα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Οι Ferrari του club «Passione Rossa» βρέθηκαν στον Πειραιά από την Παρασκευή 17 ως την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης περιηγήθηκαν στα δημοφιλέστερα μέρη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, μετατρέποντας τον σε πόλο έλξης για τους φίλους της Αυτοκίνησης.



Μετά την έκθεσή τους την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Πασαλιμάνι, συνέχισαν με μια παραλιακή βόλτα από την Πειραϊκή στο Μικρολίμανο. Οι 30 ιταλίδες «καλλονές» (μεταξύ των οποίων Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1) επισκέφτηκαν τον Πειραιά στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», που πραγματοποιήθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Τα εντυπωσιακά supercars φωτογραφήθηκαν και κινηματογραφήθηκαν σε ένα Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά.



Τη δράση διοργάνωσαν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρείχαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Tο ταξίδι από και προς την Ιταλία έγινε με την υποστήριξη της Superfast Ferries–Anek Lines. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.