Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αλλά και οργής για τον άδικο χαμό της, έγινε η κηδεία της Δώρας Ζαχαριά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Ρόδο, η οποία βρήκε άδικο θάνατο όταν ο πρώην σύντροφός της, μη δεχόμενος την απόφασή της να χωρίσουν, την πυροβόλησε και την σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και οι συγγενείς της αποχαιρέτησαν την Δώρα, που έφυγε από την ζωή, επειδή το επέλεξε ο πρώην σύντροφό της. Τραγική φιγούρα εκτός από την μητέρα της Δώρας, που υποβασταζόμενη συνόδευσε την κόρη της στην τελευταία της κατοικία, η γιαγιά της κοπέλας, που με σπαρακτικό τρόπο, αποχαιρέτησε την εγγονή της

 







Η οικογένειά, συγγενείς, φίλοι και απλοί κάτοικοι της Ρόδου που συγκλονίστηκαν από τον τρόπο που κόπηκε πρόωρα το νήμα της ζωής της 32χρονης εκπαιδευτικού, είπαν το τελευταίο αντίο, με δάκρυα στα μάτια και ένα απέραντο «γιατί» στα χείλη.

 Πολλοί συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης καθηγήτριας επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά, ενώ άσπρο ήταν  και το φέρετρο της Ντόρας.

 












Πηγή φωτό: rodiaki.gr

Το χρονικό της τραγωδίας


Η νεαρή Ντόρα έμελλε να πέσει θύμα του αρρωστημένου μυαλού του 40χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος τη σκότωσε σε στημένη ενέδρα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της με την κυνηγετική του καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

 Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις ενώ την ίδια ώρα οι γονείς του θύματος είναι απαρηγόρητοι, καθώς όμως και όλοι οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως η γλυκιά Ντόρα δεν είναι πια ανάμεσά τους και πως έχασε τη ζωή της με φρικτό και άδικο τρόπο από έναν άντρα για τον οποίον η ίδια έτρεφε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους τρυφερά συναισθήματα.

 Όλα εκείνα τα συναισθήματα γκρεμίστηκαν όταν η Ντόρα κατάλαβε το πραγματικό πρόσωπο του συντρόφου της. Ένα πρόσωπο ακραίας ζηλοφθονίας που είχε ως αποτέλεσμα άφθονες διαφωνίες μεταξύ τους.