Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Νοσοκομείο της Πάτρας ο 6χρονος Φώτης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σοκαριστικό ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα.

Το παιδί είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, από όπου, μετά από μεγάλη μάχη, κατάφερε να βγει νικητής.

Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε το παιδί παιδοψυχίατρος, για να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα ο 6χρονος θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και από φυσικοθεραπευτή, προκειμένου να πατήσει σταθερά στα πόδια του.

Τι ζήτησε βγαίνοντας από το νοσοκομείο

Αποχαιρετώντας τους γιατρούς, ο μικρός κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ζήτησε να... φάει παστίτσιο.

Οι γιατροί από την πλευρά τους, του έδωσαν έπαινο για την δύναμη και το θάρρος, που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

«Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα», είπε ο πατέρας του μικρού Φώτη, σύμφωνα με το thebest.gr. Ο πατέρας του είπε επίσης ότι το αγοράκι ζήτησε ένα πιστόλι για δώρο.
Από την πλευρά του , ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ, κ. Μπάκος, είπε ότι είναι μια πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή και ευχαρίστησε την εξαιρετική ομάδα της ΜΕΘ Παίδων κι ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος σημείωσε: «Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι».