Ποιο μίνι lockdown στη Θεσσαλονίκη; Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο Θέατρο της Γης για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιάννη Πάριου ξέχασε την κατάσταση που επικρατεί, όσον αφορά την πανδημία, στην πόλη και τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο συνωστισμός και ξεφάντωσε σαν να μην υπάρχει αύριο...

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως δεν έχουν απαγορευτεί οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, με την προϋπόθεση πως οι θεατές θα πρέπει να τηρούν αποστάσεις και να είναι καθήμενοι, πολλοί Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο Θέατρο της Γης για να ακούσουν τον Γιάννη Πάριο.

Τα μέτρα προστασίας αρχικά τηρούνταν, ωστόσο πήγαν περίπατο όταν ο Πάριος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, και παρά την παράκληση που είχε κάνει προς τον κόσμο, σύμφωνα με τη «Μακεδονία», να καθίσει στις θέσεις του και να αποφύγει τον συνωστισμό.

Ωστόσο το γλέντι δεν κράτησε πολύ, αφού ησυναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. Ο Πάριος αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.



Διαμαρτυρία των ντι τζέι της Θεσσαλονίκης


Την ώρα της συναυλίας του Γιάννη Πάριου, έξω από το Θέατρο Γης συγκεντρώθηκαν ντι τζέι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κοροναϊού που τέθηκαν σε εφαρμογή εξαιτάις της κακής επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι djs ζητούν να αρθεί η σχετική απόφαση που «τους καθιστά ξανά ανέργους» και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.