Ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στο αυτοκίνητό του νεκρός στη Μαρίνα της Καλαμαριάς και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος προκλήθηκε από πνιγμό.

Γύρω από το λαιμό του άψυχου σώματος βρέθηκαν περασμένα διπλά tie wrap, δηλαδή ισχυρά δεματικά καλώδια μιας χρήσης, που μάλιστα χρησιμοποιούνται ως χειροπέδες από αστυνομικές υπηρεσίες ορισμένων χωρών.

Οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, αφού ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια.



Τα κρίσιμα στοιχεία

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:
  • Το κούμπωμα του tie wrap ήταν στο πλάι, κάτι που ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι άλλου προσώπου.
  • Το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε θέση όπου δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει.
  • Η θέση του οδηγού ήταν «ξαπλωμένη». Μηδενίστηκε δηλαδή ο χώρος για να μπορέσει κάποιος να του επιτεθεί και να τον πνίξει από το πίσω μέρος.




Έρευνες για διαφορές

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες δικών του ανθρώπων από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Κυρίως προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε εκκρεμότητες ή διαφορές.



Τι είπε φίλη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστή του με την οποία συνομιλούσε τον τελευταίο καιρό, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 30χρονος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και μάλιστα στριφογύριζε στο μυαλό του η ιδέα της αυτοκτονίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου οι αρχές να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια θανάτου του ποδοσφαιριστή.