Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί στον διαδικτυακό κόσμο των social media μια φωτογραφία, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο κι έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία φέρεται να δείχνει τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip στο νεκροτομείο. Για την ανατριχιαστική αυτή εικόνα μίλησε ο παππούς του άτυχου τραγουδιστή στον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, η οικογένεια του Mad Clip είναι εξαγριωμένη και ο πατέρας του μουσικού έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 02 Σεπτεμβρίου.

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο.

Είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν ξέρω αν φυλάσσεται ο χώρος ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου, μου είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί», ξέσπασε ο παππούς του στον «αέρα» του Alpha.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα