Τα πράγματα δε πήγαιναν όπως τα περίμεναν σε ένα μαγαζί στο Βόλο, που είχε καλέσει τον τράπερ Σνικ στα εγκαίνια του, καθώς η γιορτή κατέληξε με συλλήψεις, πρόστιμα και λουκέτο για το κατάστημα.

Όπως φαίνεται στον «αέρα» του Mega, εκαντοντάδες νέοι είχουν συγκεντρωθεί έξω από καφετέρια του Βόλου και τον απαθανάτιζαν με τα κινητά στα χέρι.

Ο Σνικ, λοιπόν, ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια του καταστήματος που γρήγορα μετατράπηκαν σε κορωνοπάρτι. Χωρίς αποστάσεις. Χορός, τραγούδι, δυνατή μουσική. Ο απόλυτος συνωστισμός.

Από τον πεζόδρομο της οδού Ερμού και στο ύψος με την πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου επικρατούσε «πανικός».

Έτσι, η γιορτή έληξε άδοξα καθώς εμφανίστηκε η αστυνομία και έβαλε «λουκέτο» στο μαγαζί.

Σημειώνεται, πως το μαγαζί είχε διαφημίσει στα social media τα εγκαίνια με καλεσμένο τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ωστόσο, όπως φάνηκε, οι υπεύθυνοι δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ή δεν υπολόγιζαν πως θα συγκεντρωθούν τόσα πολλά άτομα.

Αστυνομικοί που έλαβαν σήμα για συνωστισμό έφτασαν στο σημείο στις 22:30 συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη αλλά και τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Μάλιστα τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ και το μαγαζί πριν προλάβει να ανοίξει έκλεισε για 7 ημέρες.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος με ανακοίνωσή τους, τοποθετήθηκαν για το περιστατικό ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια.

«Προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τα μέτρα αλλά ο κόσμος ήταν περισσότερος από τον αναμενόμενο. Δυστυχώς οι αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!» σημείωσαν.

Τέλος, ο τραγουδιστής αποχώρησε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ με πλήθος νεαρών να τον ακολουθεί στους γύρω δρόμους.

Δείτε το σχετικό βίντεο