Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι, που κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Υπενθυμίζετα πως την Πέμπτη το πρωί ήταν η εισήγηση του Εισαγγελέα για την Έφη Κακαράντζουλα. Η πρόταση του για την δράστρια, ήταν να κηρυχθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Σημειώνεται, πως η δίκη διεκόπη για τις 26 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, ο ξάδελφος της δράστριας ανέφερε στον «αέρα» του Mega πως με το που έμαθε ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, η Έφη ήταν ίδια και δεν είχε αλλάξει καθόλου.

«Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δεν ζήταγε συγγνώμη, μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας», συμπλήρωσε, χαρακτηρίζοντάς τη πρόσωπο ικανό για όλα και συνέχισε:

«Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω», σημειώνοντας για τους γονείς της το εξής: «Τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ».

Σχετικά με το πώς βλέπει την υπόθεση η δράστρια δήλωσε πως στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει, γιατί ήταν πολύ κάθετη.

«Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης για την Έφη Κακαράντζουλα, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, στην αγόρευσή του μίλησε για ποταπά κίνητρα, ηθική μικρότητα και ανθρωποκτόνο εγωισμό της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα και ζήτησε να καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.