Τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενώσουν αύριο Σάββατο ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και η Ελβετή σύντροφός του,  Νίνα Φλορ.

Το ζευγάρι που βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αθήνα επιβλέποντας της προετοιμασίες για τον θρησκευτικό τους γάμο επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρει την ευχή του και να συνομιλήσουν για τη νέα τους ζωή.
5406729

5406748__1_
Η Νίνα Φλορ, με λευκό φόρεμα και χαμηλά παπούτσια, έφτασε χέρι-χέρι με τον Φίλιππο και μάλιστα έδωσαν και ένα δώρο για τον Αρχιεπίσκοπο. Οι δυο τους έμειναν αρκετή ώρα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, φίλησαν το χέρι του Αρχιεπισκόπου, συνομίλησαν μαζί του, πήραν συμβουλές, αλλά και την ευχή του για τον γάμο τους.
5406750

5406737
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Σεντ Μόριτς της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τους γονείς τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλόρ ως μάρτυρες, ο Φίλιππος και η Νίνα θα ανέβουν τα σκαλιά της Μητρόπολης Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα-Μαρία.

Την παραμονή του γάμου τους, θα δοθεί δείπνο καλωσορίσματος σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Μετά τη θρησκευτική τελετή που θα τελεστεί με βασιλικό πρωτόκολλο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, θα δοθεί το επίσημο γαμήλιο δείπνο στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, ενώ οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με δεξίωση που θα παραθέσουν οι τέως βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος προς τιμήν των καλεσμένων τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Μυστήριο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της πόλης -και όχι μόνο-, αφού σε αυτό αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί γαλαζοαίματοι, αλλά και ζάπλουτοι επιχειρηματίες από το περιβάλλον της νύφης.

Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα αριθμούν τους 100, και αρκετοί Έλληνες επώνυμοι έχουν άγχος αν θα είναι μέσα στην κατοστάδα. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρίσκονται τρεις Έλληνες. Πρόκειται για την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννητην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Σταύρο Νιάρχο.

Ήδη έχουν φτάσει στην Έλλαδα τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, που επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη για τις τελευταίες προετοιμασίες. 
5406823
5406820
5406777