Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η μητέρα του 40χρονου που σκότωσε τον εργάτη στη Νέα Ερυθραία και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

 Υποστηρίζει ότι ο γιος της έπαιρνε κανονικά την φαρμακευτική αγωγή του, αλλά επηρεάστηκε από τον πρόσφατο θάνατο της αδελφής του, αλλά και του θείου του. Να σημειωθεί μάλιστα έγινε παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες ότι ο δράστης πυροβολούσε επανειλημμένα από την ταράτσα του σπιτιού του και στον δρόμο, αλλά υπήρχε αδιαφορία από την αστυνομία.

 «Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη, σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε. Έχω κλάψει πολλές φορές γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα. Φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα, αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω και για εκείνον, κλαίω και για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω και για την κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

 Σύμφωνα με τη μητέρα του ο 40χρονος έπαιρνε κανονικά τη θεραπεία του αλλά επηρεάστηκε από τον θάνατο της αδερφή του και του θείου του. «Πυροδοτήθηκε απ’ όλες αυτές τις καταστάσεις της αδελφής και του θείου του που ήταν ο ψυχολογικός υποστηρικτής του. Προχθές έγιναν τα τρίμηνα του θείου του. Ζούσε όλες αυτές τις καταστάσεις. Έκανε τη θεραπεία του, αλλά δυστυχώς δεν ελέγχθηκε το συγκεκριμένο ”μαύρο” πρωινό. Όλα τα άλλα είναι αστείες υποθέσεις».

 Η μητέρα του στη συνέχεια ανέφερε: «Στην ταράτσα του σπιτιού του ασχολείτο με τις πολεμικές τέχνες και έκανε τις διάφορες σαχλαμάρες του. Και ήταν το μυαλό του τόσο ώστε να τα βγάζει και στο internet. Είμαι υποχρεωμένη να αντέξω και το γιο μου και να βοηθήσω και τα δύο εγγονάκια μου, τα ορφανά».