Σοκ έχει προκληθεί στη Λέσβο μετά τη γνωστοποίηση του γεγονότος ότι ένας Ρουμάνος παιδόφιλος ασέλγησε σε τρία κορίτσια μόλις 10 ετών!

Ειδικότερα, το αγόρι της παρέας και οι τρεις φίλες του έπαιζαν στην περιοχή του Πολιχνίτου το απόγευμα της Κυριακής και έπειτα κάθισαν σε ένα φαστ φουντ για να φάνε. Εκεί εμφανίστηκε ο θείος του 10χρονου της παρέας, που ήθελε να καθίσει μαζί τους. Τα κορίτσια ενοχλήθηκαν από την παρουσία του και σηκώθηκαν να φύγουν, όμως ο θείος του 10χρονου τα ακολούθησε και τα πρόλαβε. Συγκεκριμένα, η περιγραφή των πράξεών του προκαλεί αποτροπιασμό, καθώς άρχισε να τα φιλάει και να τα αγγίζει σε απόκρυφα σημεία!

Το ένα από τα κορίτσια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LesvosVoice έφυγε τρέχοντας και ειδοποίησε την μητέρα του η οποία αναζήτησε τον Ρουμάνο. Εκείνος έφυγε τρέχοντας, όμως η γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία με αποτέλεσμα ο παιδόφιλος να συλληφθεί έπειτα από λίγη ώρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.