Στόχος ληστών έγινε ένα παράνομο ζευγάρι στην Πάτρα, που ξυλοκοπήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε μέσα σε αυτοκίνητο από τρεις άνδρες.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Αιγιαλείας. Τρεις άνδρες αιφνιδίασαν το ζευγάρι και του επιτέθηκαν. Οι δράστες, αφού χτύπησαν τον άνδρα και τη γυναίκα, κατάφεραν να τους αρπάξουν 950 ευρώ. Στη συνέχεια επιχείρησαν να εξαφανιστούν και άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο ζευγάρι. Μάλιστα, οι τρεις δράστες είχαν βιντεοσκοπήσει νωρίτερα το ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο προκειμένου να εκβιάσουν τη σιωπή του. Έτσι, ο ένας από αυτούς φέρεται να απείλησε ότι θα δημοσιεύσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο του ζευγαριού προκειμένου να εκθέσει την παράνομη σχέση τους.

Λίγη ώρα μετά, ένα από τα θύματα έκανε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν δύο από τους τρεις δράστες στο Αίγιο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε και ο τρίτος άνδρας, ο οποίος αναζητείται.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ