Με δημόσια ανάρτησή της η κόρη του Μανώλη Καντάρη, που είχε δολοφονηθεί άγρια το 2011, ξεσπά με αφορμή τα όσα ακολούθησαν του γεγονότος στο Πέραμα και της επίσκεψη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου στην οικογένεια του άτυχου νεαρού Ρομά.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος "να αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του. "Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη», σημειώνει η Ανδριάνα Καντάρη στο μήνυμά της.



«Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου», καταλήγει η κόρη του δολοφονηθέντος.



Πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και τον σκότωσαν

Η δολοφονία Καντάρη, τον Μάιο του 2011, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δύο άτομα αφγανικής καταγωγής ηλικίας 20 και 27 ετών, τότε, είχαν συλληφθεί απο την αστυνομία καθώς ομολόγησαν την άγρια δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι για μια κάμερα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, ενώ κατευθυνόταν με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του. Όπως είπαν οι δράστες στους αστυνομικούς μετά το έγκλημα πούλησαν την κάμερα στο Μοναστηράκι για τον ποσό των 120 ευρώ.