Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν αναφέρει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πως υπάρχουν πληροφορίες από την ημέρα του φρικαλέου εγκλήματος, καθώς η Καρολάιν προσπάθησε δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού. Πρόκειται για την ίδια κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος, μετά τη δολοφονία έβγαλε και πέταξε στον βόθρο του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως την είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και την είχαν στείλει στην Κίνα, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν γινόταν να ανασυρθεί υλικό.
Κανείς δεν ήξερε τι έψαχνε η Καρολάιν

Όπως αναφέρει φίλος της οικογένειας της Καρολάιν: «Ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;»

Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Επιπλέον, την Τετάρτη απεστάλη από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον εκδοτικό οίκο για το βιβλίο, στο εξώφυλλο του οποίου υπάρχει η φωτογραφία του πιλότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, με το εξώδικο ζητεί την αλλαγή του εξωφύλλου και την αφαίρεση της φωτογραφίας του.

Αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προχωρήσει σε αγωγή και θα διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία εάν του επιδικαστεί σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση, θα τη δώσει στην κόρη του Λυδία, καθώς θα δώσει τη διαχείριση του ποσού σε όποιον πάρει τελικά και την επιμέλειά της.