Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα στη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, με τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να προκαλούν αποτροπιασμό για τον τρόπο που έστησαν την κλοπή οι δράστες.

Ειδικότερα, στην προσπάθειά της να εμποδίσει τους δράστες από το να διαφύγουν, «κρεμάστηκε» από το καπό του αυτοκινήτου τους σε μια σκηνή που θύμιζε ταινία του Χόλυγουντ. Οι τέσσερις ληστές παρακολουθούσαν τη γυναίκα από την Κηφισιά, όπου εκείνη είχε μεταβεί για να επισκεφθεί υποκατάστημα τράπεζας.

Η γυναίκα κουβαλούσε στην τσάντα της ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και, όταν έφτασε στο Μενίδι, οι δράστες την τράκαραν με το αυτοκίνητό τους έτσι ώστε να την αναγκάσουν να βγει από το όχημά της.

Της άρπαξαν την τσάντα

Στη συνέχεια της επιτέθηκαν και άρπαξαν την τσάντα της. Η γυναίκα, θέλοντας να τους εμποδίσει να διαφύγουν, ανέβηκε στο καπό του αμαξιού τους, ωστόσο εκείνοι έβαλαν μπροστά και έτρεχαν για τουλάχιστον 400 μέτρα με εκείνη «κρεμασμένη» από το καπό.

Κατάφεραν να ξεφύγουν

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση, μέχρι που τελικά το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο στην Πάρνηθα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται.