Εξιτήριο πήρε ο Τάσος Ξιαρχό το πρωί της Τρίτης, έχοντας πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Σε δηλώσεις του στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε πως έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και χρειάζεται κάποιες ώρες να αναρρώσει. Αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μενίδι για να δώσει κατάθεση.


Εν συνεχεία, ο χορογράφος πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να νοσηλευτεί και στην συνέχεια εξαφανίστηκε ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Ξιαρχό έγινε «καπνός» από το Κρατικό Νίκαιας, όπου είχε μεταφερθεί για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δεν είναι σαφές κατά πόσο συνοδεύονταν από αστυνομικούς, ωστόσο λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο χορογράφος εντοπίστηκε στην οδό Ολύμπου, στην Νίκαια, με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν στο Τμήμα.