Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της ληστείας στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, που ο υπάλληλος του μαγαζιού κατέληξε νεκρός. 'Ετσι, ένα βίντεο ντοκουμέντο από την συγκλονιστική αυτή στιγμή ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες, φαίνεται ο ληστής να μπαίνει στο ψιλικατζίδικο κρατώντας ένα στρώμα. Με μια κίνηση βγάζει το όπλο του και απειλώντας τον υπάλληλο πηγαίνει για τα λεφτά.

Ξαφνικά ο υπάλληλος αντιδρά και αρχίζουν να παλεύουν. Μια πάλη, από την οποία δυστυχώς, ο άτυχος υπάλληλος «άφησε την τελευταία του πνοή».
Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και άλλο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο ληστής να αποχωρεί μαζί με τον συνεργό του, μετά τη ληστεία.
Ο 27χρονος πήρε την Τρίτη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος, διά του συνηγόρου του, υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο κι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη που είχε με τον άτυχο υπάλληλο, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Τέλος, εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία. Για την ίδια μέρα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί κι ο 35χρονος Έλληνας συγκατηγορούμενός του, που διώκεται για συνέργεια στη ληστεία και κατοχή ναρκωτικών.