Bίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει περίπτερο στη Θεσσαλονίκη που γίνεται στόχος ληστών για 13η φορά!

Ο υπάλληλος καταστήματος δηλώνει: «Σε αυτό το σημείο εδώ, με πλησιάζει, μου βγάζει το μαχαίρι και μου λέει φέρε τα λεφτά. Σε αυτό το σημείο με σπρώχνει με το χέρι του, μου δίνει ώθηση και πάω πίσω από τον πάγκο».

Είναι το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε αποκλειστικά το LIVE NEWS. Ο ληστής ξέρει ότι υπάρχει κάμερα. Έχει κρύψει το πρόσωπό του. Κρατά μαχαίρι. Αιφνιδιάζει τον νεαρό υπάλληλο που κάθεται αμέριμνος έξω από το κατάστημα. Τον σπρώχνει και του ζητάει τις εισπράξεις.

Ο υπάλληλος στην αρχή φαίνεται σαστισμένος. Ο ληστής συνεχίζει να τον απειλεί. Ξαφνικά, ο υπάλληλος παίρνει φόρα και πηδάει τον πάγκο και μπαίνει από την πλευρά του ταμείου.

Βρίσκει την ευκαιρία και αμέσως πατάει το κουμπί του συναγερμού. Ο ληστής ακούει τη σειρήνα, πανικοβάλλεται και το βάζει στα πόδια.

Το βίντεο της ληστείας

Οι εικόνες έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα των επιθέσεων στο συγκεκριμένο κατάστημα που μέσα σε 3 χρόνια έχουν φτάσει τις 13.

«Είμαστε σίγουρα στο Ρεκόρ Γκίνες, είναι πάνω από 12 φορές πλέον και είναι σίγουρο ότι θα μπούμε στο Ρεκόρ Γκίνες», αναφέρει ο ιδιοκτήτης.

Τα ντοκουμέντα επιθέσεων

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν η ληστεία στο συγκεκριμένο κατάστημα ολοκληρώθηκε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι 4 κουκουλοφόροι μπήκαν από την είσοδο και υπό την απειλή όπλου έφυγαν με τις εισπράξεις που υπήρχαν στο ταμείο.

Λίγους μήνες αργότερα επαναλαμβάνεται ένα ανάλογο περιστατικό, με έναν κουκουλοφόρο να ακινητοποιεί τον έναν και μοναδικό υπάλληλο που είχε βάρδια εκείνη την ώρα.

Οι επιθέσεις δεν σταματούν και η ανασφάλεια κυριαρχεί. Με τα όσα συμβαίνουν στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης να αποτυπώνουν την εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα για επιχειρηματίες και υπαλλήλους.