Μία από τις ακριβότερες συνοικίες της Αθήνας επέλεξε για τις διακοπές του ένας 21χρονος τρανσέξουαλ από τη Βραζιλία, που ήθελε να ζήσει «καυτές» περιπέτειες στη χώρα μας, και πρόσφατα νοίκιασε διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Μόνο που τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχε ονειρευτεί. Ο άτυχος Βραζιλιάνος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις αλλοδαπούς νεαρούς τους οποίους είχε γνωρίσει τυχαία στο Μοναστηράκι και εν συνεχεία τους προσκάλεσε στο σπίτι όπου έμενε για να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο νεαρός είχε διαλέξει για τις χλιδάτες, όπως πίστευε, διακοπές του ένα διαμέρισμα στην οδό Σπευσίππου. Μετά από μια βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, γνώρισε τρεις νέους άνδρες τους οποίους προσκάλεσε για ερωτικά παιχνίδια. Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 11 το πρωί της Κυριακής, μόνο που η ομάδα των αλλοδαπών είχε βάλει στο μάτι το πορτοφόλι του τουρίστα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, οι αλλοδαποί έφτασαν την Κυριακή στο σπίτι της Σπευσίππου, ωστόσο μόλις τους άνοιξε ημίγυμνος την πόρτα, όρμησαν επάνω του και, πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν να τον χτυπάνε άγρια με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία τους, που ο 21χρονος έπεσε λιπόθυμος από το ξύλο που έφαγε, καθώς όπως είπε του πίεζαν και το λαιμό. Οι αδίστακτοι δράστες, μόλις είδαν το θύμα τους αναίσθητο στο πάτωμα, έψαξαν αστραπιαία τους χώρους του διαμερίσματος απ’ όπου άρπαξαν 2 κινητά iPhone, άλλα δύο smartphones, ένα laptop και μετρητά αξίας 6.000 ευρώ. Όταν το θύμα συνήλθε, έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Συντάγματος περιγραφή των ατόμων που τον έδειραν. Όπως είπε, πρόκειται για αλλοδαπούς, πιθανότατα Αιγύπτιους. Ο ένας ήταν περίπου 20 ετών, με ξανθά μαλλιά και πολλά τατουάζ, ο δεύτερος γύρω στα 26, ύψους 1.80, αδύνατος και μελαχρινός με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ ο τρίτος ηλικίας περίπου 18 ετών, 1.70 ύψος με καστανοκόκκινα μαλλιά.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ