Ανωνυμο__1823_x_700_px__-_2021-11-14T173047_196
Ελλάδα

Γιάννης Αριστόπουλος: Τι είπε ο ποδοσφαιριστής που σώθηκε από τον ήρωα διαιτητή - «Ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει»

Ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα

Ο Γιάννης Αριστόπουλος, ο ποδοσφαιριστής που σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του διαιτητή ήρωα Κώστα Τσοπλάκου, όταν του γύρισε η γλώσσα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου, μίλησε στον «αέρα» του Live News για το συγκλονιστικό περιστατικό.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα ποδοσφαίρου Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στη διεκδίκηση μιας μπαλιάς ο Γιάννης Αριστόπουλος έπεσε στο έδαφος.

Ο διαιτητής αμέσως αντιλήφθηκε αυτό που έχει συμβεί σε χρόνο ρεκόρ. Έσκυψε και έβαλε τα χέρια του, μέσα στο στόμα του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια με τη βοήθεια του γιατρού και άλλων αθλητών, ο νεαρός επανέρχεται. Αμέσως, μετά ο Γιάννης Αριστόπουλος σηκώθηκε και πήγε στον πάγκο της ομάδας του.

Ευτυχώς, ο διαιτητής βρισκόταν δίπλα και του έσωσε τη ζωή.

Ο Γιάννης Αριστόπουλος, ο ποδοσφαιριστής που δέχθηκε την βοήθεια του διαιτητή δήλωσε ζωντανά στο Live News: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει, γιατί είχα καταπιεί ένα κομμάτι από καουτσούκ. Ο διαιτητής με βοήθησε να πάρω ανάσα».