Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 16/11 στην αστυνομία, όταν υπήρξε αναφορά για πυροβολισμούς έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί στην οδό Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί.

To θύμα φέρει τραύμα στο πόδι και διακομίζεται στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές αναζητούν ένα ασημί Opel, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε άλλο άτομο που επεβαινε σε λευκό όχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλεκόμενοι είναι ένας Αλβανός και ένας Ρομά.

«Περιστατικό μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών για διακίνηση ναρκωτικών»

Ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για περιστατικό μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών για διακίνηση ναρκωτικών.

Εξήγησε πως η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται έξω από το ΚΕΠ και όταν οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν «την περίπτωση Αλβανών Ρομά, κάποιοι ομόφυλοι τους, πυροβόλησαν τον έναν που περίμενε έξω».

«Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; 11 χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων» συμπλήρωσε ο κ. Κιούσης και επανέλαβε πως υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των διακινητών ναρκωτικών.

«Καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά» κατήγγειλε ο ίδιος.