Κανένα ίχνος ακόμα από τον άνδρα, που προκάλεσε το επεισόδιο με πυροβολισμούς, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) έξω από το κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» στη Νέα Σμύρνη προκαλώντας τον τραυματισμό ενός ατόμου, σημαίνοντας παράλληλα συναγερμό στις Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην οδό Αγίου Ανδρέου, ένας άντρας περίπου 30 ετών πυροβόλησε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και τραυμάτισε στον μηρό ένα 34χρονο και στην συνέχεια διέφυγε πεζός.

Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου νοσηλεύται 0 34χρονος τραυματίας

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν 3 σφαίρες και ένα κάλυκα.

Νέα Σμύρνη: Η πρώτη εικόνα της ΕΛ.ΑΣ. για το επεισόδιο

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δράστης και θύμα πιθανότατα να γνωρίζονταν μεταξύ τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οπαδούς του Πανιωνίου, κάτι που κάνει τις Αρχές να πιστεύουν πώς δεν πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι οι δύο άνδρες να είχαν προσωπικές διαφορές. Πάνω στον τσακωμό τους, η κατάσταση ξέφυγε και ο δράστης πυροβόλησε τον 34χρονο.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο παρευρισκόμενοι επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταδώσουν την είδηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, άγνωστα άτομα απαίτησαν από οπερατέρ να βγει από το αμάξι του και τον χτύπησαν.

Πλέον σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης.