Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο ξυλοδαρμός μία 34χρονης στην Κρήτη, που παράλληλα καταγγέλει τον προ 8μήνου βιασμό της.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιστοτόπου flashnews.gr, η γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία κατήγγειλε την περασμένη Κυριακή ότι δέχτηκε ξυλοδαρμό από 47χρονο ημεδαπό όπου συνελήφθη άμεσα, καθώς κι από ένα Βούλγαρο που οι Αρχές έχουν ήδη στήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Είχε βιαστεί και στο παρελθόν

Αποτροπιασμό προκαλεί η φρικαλεότητες που αναφέρει, καθώς όπως υπογραμμίζει στην καταγγελία της, πριν 8 μήνες φερεται να είχε βιαστεί από το 47χρονο, κάτι που όμως δεν κατήγγειλε, με τις αστυνομικές πηγές στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν το παρασκήνιο του γεγονότος, να έρχονται αντιμέτωποι με μία αποκάλυψη- σοκ.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος είναι πρώην ιερέας στο νομό Χανίων, όπου και καθαιρέθηκε, ενώ διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γυναίκα. Όπως γίνεται γνωστό, μετά από λίγο καιρό χώρισαν και όταν ο ίδιος την κάλεσε να λύσουν τις διαφορές τους σε ουδέτερο μέρος, φέρεται να την κλείδωσε και με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου, -ανηλίκου-, κατ’εντολή του πρώην ιερέα, τη βίασε μαζί του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ανήλικος είναι ένας 17χρονος Ρομά που ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό σε βάρος του πρώην ιερέα και του ανήλικου.

Το «μαύρο» παρελθόν του συλληφθέντα

Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του την κοινωνία, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες η τοπική κοινωνία είχε θορυβηθεί από τη δράση του και τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που καθαιρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι μια Μεγάλη Παρασκευή, όσο ακόμα ήταν ιερέας, άφησε την Ακολουθία στη μέση και είχε φύγει μαζί με την ίδια γυναίκα με το αυτοκίνητο, με το οποίο μάλιστα είχαν και τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος, καθώς δεν βρίσκονται οι δυο τους σε νηφάλια κατάσταση.