Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι, που έπεσε από τον 6ο όροφο διαμερίσματος στην οδό Σπευσίππου στο Κολωνάκι.

Ένα δέντρο στο οποίο έπεσε πέφτοντας το άτυχο κορίτσι ήταν εκίνο που έκοψε την ταχύτητα της πτώσης προς το έδαφος και του έσωσε τη ζωή. Παρόλα αυτά η μικρή μαθήτρια νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φοβερό ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, του protothema.gr όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά.

Αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε πριν την πτώση κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με τον πατέρα της, καθώς το παιδί ζει στο διαμέρισμα του Κολωνακίου με τον έναν γονέα γιατί έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία.

Δηλαδή, όπως αναφέρει το protothema.gr, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της, να κλείστηκε θυμωμένη στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα αναστατωμένη ναέπεσε στο κενό. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.


Το περιστατικό συνέβη στις 19:30 της Δευτέρας. Κάτοικοι της περιοχής, είδαν το σώμα του κοριτσιού στην άσφαλτο. Ήταν αναίσθητη, ο πατέρας της καλούσε σε βοήθεια, ενώ η οικιακή βοηθός έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε λιπόθυμη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο «Παίδων», όπου για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε στην εντατική, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, όπως λένε οι πληροφορίες, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.