Με κοροναϊό συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι γονείς και ο αδελφός του 46χρονου αρχιμανδρίτη Θεολόγου Ουζούνη ο οποίος πέθανε χθες από κοροναϊό καθώς δεν ήταν εμβολιασμένος.

Όπως εξηγεί στο protothema.gr μοναχός από την ιερά μονή Αγίας Θεοδώρας, ο αδελφός του εκλιπόντος, επίσης αρχιμανδρίτης και ανεμβολίαστος, δεν είναι διασωληνωμένος και νοσηλεύεται σε απλή μονάδα covid: «Μίλησα χθες το απόγευμα μαζί του και μου είπε πως πηγαίνει καλύτερα. Δεν είναι στην εντατική, όπως ειπώθηκε, αυτό είναι ψέμα. Τον άκουσα καλά, ίσως κάποιες στιγμές να χρειάζεται να φορά οξυγόνο αλλά μέχρι εκεί».

Η οικογένεια, όπως όλα δείχνουν, δεν ήταν εμβολιασμένη και προσβλήθηκε από τον φονικό ιό που στέρησε τη ζωή στον 46χρονο.

«Και ο αρχιμανδρίτης μας αλλά και οι γονείς του που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου επίσης με κορωνοϊό γνωρίζουν πως ο πατέρας Θεολόγος έχει φύγει από την ζωή, διότι πέθανε στο σπίτι τους. Όλα συνέβησαν εκεί, μετά για τα διαδικαστικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έτσι, μετά τον θάνατό του βρέθηκαν κι εκείνοι θετικοί στον κοροναϊό και νοσηλεύτηκαν. Εύχομαι για εκείνους να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα και να πάρουν γρήγορα εξιτήριο».