Το σοκ του θανάτου της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, από κοροναϊό, διαδέχθηκαν οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου της στο MEGA.

Η 38χρονη δικηγόρος, που μολύνθηκε με κοροναϊό στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν ανεμβολίαστη γιατί… σύμφωνα με τον γιατρό της, δεν την άφηνε ο σύζυγός της να κάνει το εμβόλιο.

 «Εγώ τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο αυτή και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή, γιατί είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού» σημείωσε ο γυναικολόγος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στο LIVE NEWS.

 «Τους παρακίνησε ο πνευματικός»

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε ότι πίσω από την άρνηση του εμβολιασμού κρυβόταν ο πνευματικός του συζύγου της.

 «Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός είναι αυτός ο οποίος υποκίνησε και τον άνδρα της. Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν επάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος γιατί εγώ επέμενα να κάνουν το εμβόλιο» ανέφερε.

 Και μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς χαρακτήρισε τον σύζυγο της Παρθένας Κουτμερίδου, φανατικό αντιεμβολιαστή, ο οποίος αντιδρούσε σε κάθε συμβουλή να πραγματοποιήσουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

 «Επανειλημμένα και φορτικά προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα, η οποία δεν είναι μόνο μια πελάτισσα μου είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη. Ο σύζυγός της ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής και η οικογένειά του και δεν είναι εμβολιασμένοι, την απέτρεψαν, δεν ξέρω με τί κίνητρα, να μην εμβολιαστεί» συμπλήρωσε.

 Μιλώντας στο MEGA ο στενός συνεργάτης της άτυχης γυναίκας, δίνει μια άλλη εκδοχή.

 «Εγώ από όσο γνωρίζω από την καθημερινή μας επαφή με την Πάττυ, η Πάττυ φυσικά και ήθελε γενικώς να κάνει το εμβόλιο και το είχε μάλιστα ενδεχομένως και προγραμματίσει, απλώς όταν έμεινε έγκυος ξεκίνησε να έχει επιφυλάξεις υπό την έννοια ότι φοβήθηκε να μην υπάρχουν παρενέργειες για την ίδια και το παιδί που πάλευε πόσα χρόνια να το αποκτήσει. Ήταν έτοιμη να το κάνει το εμβόλιο αμέσως μετά τη γέννα» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Θρήνος στις Σέρρες

Στις Σέρρες που έζησε όλες τις χαρούμενες στιγμές όπως το γάμο της, θα τελεστεί η κηδεία της το μεσημέρι της Πέμπτης, με τους κατοίκους να λένε τα καλύτερα για την άτυχη γυναίκα.

 Η οικογένειά της επιθυμεί, αντί στεφάνου, την ενίσχυση του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός».