Συνταξιούχοι από την Πάτρα ανεβαίνουν στην Αθήνα για την πανελλαδική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη στις 19 Ιουνίου.  

Σε ανακοίνωσή τους οι συνταξιούχοι αναφέρουν:

«Οι υποσχέσεις που δόθηκαν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι δε θα παρθεί άλλο μέτρο σε βάρος σου αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ΑΠΑΤΗ. Απάτη για την υφαρπαγή της ψήφου σου.

Η συγκυβέρνηση πιστή στις μνημονιακές της υποχρεώσεις, μειώνει πάλι τις επικουρικές μας συντάξεις από την πρώτη του Ιούλη και ουσιαστικά τις οδηγεί στην κατάργησή τους. Η εξαπάτηση θα συνεχιστεί με τη μείωση και των κύριων συντάξεων από τον Γενάρη του 2015 για να μας πάνε σταδιακά στην εγγυημένη σύνταξη των 350 ευρώ που είναι και η μνημονιακή τους υποχρέωση.

Συνταξιούχε, μην τρέφεις αυταπάτες.

Ο ανασχηματισμός δεν είναι για το καλό σου. Θα συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και στην επαιτεία.

Αντιστάσου, σήκωσε το ανάστημά σου στα σχέδια της κυβέρνησης, της τρόικας και του κεφαλαίου. Μπορούμε να τους σταματήσουμε». 

Η πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στις 18.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.