Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε μια συμμορία ανηλίκων η οποία σε διάστημα μικρότερο των δύο ωρών είχε μπουκάρει σε τρία καταστήματα. Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν… ταξί και κατάφεραν να αποσπάσουν 700 ευρώ από τις κλοπές σε Παιανία, Βάρη και Γλυφάδα.

  Η πενταμελής ομάδα εκ των οποίων μόνο ένα άτομο ήταν ενήλικας έφτασαν στα τρία καταστήματα που είχαν στοχοποιήσει με ένα ταξί. Οι τέσσερις από αυτούς κατέβαιναν από το όχημα και κινούνταν προς τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

 Παραβίαζαν τις εισόδους, εισέβαλαν εντός των καταστημάτων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά από ταμειακές μηχανές κι άλλα σημεία. Τα δύο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr είναι από την επιδρομή της σε κατάστημα της Βάρης. Εκεί έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο κατάστημα. Παρέμειναν εντός του χώρου για 88 δευτερόλεπτα και έφυγαν εφόσον πήραν αυτό που ήθελα.

 Από τις τρεις διαρρήξεις σε Γλυφάδα, Παιανία και Βάρη οι ανήλικοι απέσπασαν περίπου 700 ευρώ, ωστόσο η παράνομη δράση τους δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί λίγη ώρα μετά τις διαρρήξεις εντοπίστηκαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης στην Λεωφόρο Κηφισού στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη να κινούνται και οι πέντε δράστες με το ταξί. Έτσι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει παρόμοια αδικήματα και στο παρελθόν. Εναντίον τους σχηματίσθηκε  δικογραφία και οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.