Την ώρα που ο κοροναϊός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στη χώρα και η τοπική Εκκλησία δίνει τη μάχη μαζί με την Πολιτεία για να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, ιερέας σε χωριό του Δυτικού Πηλίου αγωνίζεται, με στόχο να αποδείξει ότι το εμβόλιο δεν είναι χρήσιμο.

Υιοθετώντας αναρτήσεις διαφόρων site που φιλοξενούν απόψεις κατά του εμβολιασμού, ο συγκεκριμένος κληρικός «βομβαρδίζει» μέσω viber καθημερινά με SMS δημότες της ενορίας του, προωθώντας το περιεχόμενο των συγκεκριμένων αναρτήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιεμβολιαστική καμπάνια του ιερωμένου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Όλα τα άρθρα που προωθεί αμφισβητούν ότι το εμβόλιο «θωρακίζει» τον οργανισμό κατά του covid και αναπαραγάγει τις θεωρίες συνωμοσίας για την αλλοίωση του DNA και όχι μόνο.

«Η 1η και η 2η δόση του εμβολίου αφορούν στον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η 3η και η 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε μία συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. H 5η δόση και η 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ.

Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Και αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω! Έτοιμο λοιπόν το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια», υπογραμμίζεται σε μία από τις αναρτήσεις που έχει προωθήσει σε διάφορους πολίτες.

Η τοπική Εκκλησία με επικεφαλής τον ίδιο τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο από την έναρξη των εμβολιασμών και έπειτα έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη υπέρ των εμβολιασμών.

Έχει μάλιστα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς τον κλήρο ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί συμπεριφορές που «τορπιλίζουν» την προσπάθεια της Πολιτείας να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας κατά του κοροναϊού.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, o παπάς καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού για την εξωθεσμική του δράση και για την διάδοση ψευδών ειδήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν νοσήσει από κοροναϊό.