Με αφορμή το γεγονός της «απαγωγής» του γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με την δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας.

«Προσπαθούμε να χαλαρώσουν τα πνεύματα. Ήταν ένα απαράδεκτο, ένα ανήκουστο συμβάν το οποίο συνέβη στο δήμο μας ο οποίος έγινε πανελληνίως γνωστός για ένα ατυχέστατο απαράδεκτο γεγονός ενώ έχουμε χίλια δυο άλλα που πρέπει να γίνει γνωστός ο δήμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλας.

«Δεν είναι ομάδες οι οποίες δρουν στο δήμο, από τα 11 άτομα τα οποία έχουν προσαχθεί τα 2 ήταν από την περιοχή. Ήρθαν από πολλές περιοχές», διευκρίνισε ο ίδιος.

ΔΗΜ: Γιατί ήρθαν στη δική σας περιοχή;

«Αυτό μπορεί να ρωτήσει ο κ. Εισαγγελέας αυτούς οι οποίοι έκαναν αυτή την πράξη. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μας θεματοφύλακες του συντάγματος αλλά με τη σωστή έννοια του όρου, όχι ο καθένας να ερμηνεύει το σύνταγμα κατά το δοκούν. Φτάσαμε στον τέλειο παραλογισμό κάποιοι απολύτως παράνομοι να πάνε να συλλάβουν ένα νομοταγή πολίτη, τον Διευθυντή του Γυμνασίου και οι παράνομοι να τον οδηγήσουν στη νόμιμη εξουσία» επισήμανε απαντώντας στην ερώτηση ο δήμαρχος.

«Στήσανε καρτέρι του Γυμνασιάρχη γιατί τον περιμένανε το πρωί να πάει στο Γυμνάσιο για να επακολουθήσει ότι επακολούθησε. Ήταν προμελετημένο», τόνισε ο κ. Μανώλας.

«Ο Γυμνασιάρχης προσπαθεί να ηρεμήσει. Φανταστείτε κάποιοι άγνωστοι να τον βάζουν σε ένα αυτοκίνητο με χειροπέδες και να τον οδηγούν σε άγνωστη μέχρι εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον που ξεκίνησε κατεύθυνση. Εγώ αμέσως μετά που τον είδα ήταν σοκαρισμένος ο άνθρωπος», δήλωσε επιπρόσθετα.