Επίσκεψη στο Στρατόπεδο «Υποστρατήγου Ανδρέα Καλλίνσκη» πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοικήσεως Ειδικού Πολέμου, Αντιστράτηγο Γιώργο Τσιτσικώστα για δύο λόγους: Για συγχαρητήρια και για επιθεώρηση.

Συγχαρητήρια στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), που εδρεύει εντός του Στρατοπέδου, για τη πολύ σημαντική επιτυχία του να περάσει με «Άριστα» την πρόσφατη πολυήμερη αξιολόγησή του από το ΝΑΤΟ με τον χαρακτηρισμό “Exceptional”!



Για το λόγο αυτό ο Στρατηγός Φλώρος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Επίσκεψη στο Στρατόπεδο «ΥΠOΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο «Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών» για την ΑΡΙΣΤΗ επίδοσή του στην αξιολόγηση της Μονάδας από το ΝΑΤΟ Special Operations HQ! Υπερήφανοι ακόμη μία φορά για το Combat Ready ΕΤΑ!!!»



Κατά την παραμονή του στο Στρατόπεδο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει και τα έργα που κατασκευάζονται εκεί από το Μηχανικό του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες λιμενικές εγκαταστάσεις και υποδομές για την εκπαίδευση του προσωπικού στα πλωτά κλπ.


Και για το αντικείμενο αυτό ο Στρατηγός Φλώρος έγραψε στο Twitter του: «Εντυπωσιακές οι νέες λιμενικές εγκαταστάσεις & υποδομές στο Στρατόπεδο «ΥΠOΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στη Νέα Πέραμο Αττικής. Η «Φωλιά» των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων αναβαθμίζεται κατακόρυφα και η ενισχυμένη πρόσβασή της στο θαλάσσιο περιβάλλον την κάνει ακόμη πιο δυνατή!».