Ένας τεράστιος ξύλινος Άγιος Βασίλης, ύψους 9 μέτρων και μήκους 16 μέτρων, που θεωρείται ο μεγαλύτερος του κόσμου, περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες των γιορτών.

Ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται στην είσοδο του «Πάρκου των δεινοσαύρων», και αποτελεί μία ακόμα από τις εντυπωσιακές εκπλήξεις που έχουν ετοιμαστεί για να δώσουν χαρά και χαμόγελα τις ημέρες των γιορτών!

Ο θεόρατος Άγιος Βασίλης παρουσιάζει τους τεχνίτες και τα ξωτικά του, που όλο το χρόνο δουλεύουν προκειμένου να ετοιμάσουν τα δώρα που θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά.

Στο χώρο βρίσκεται και ένα μεγάλο γραμματοκιβώτιο, μέσω του οποίου οι μικροί επισκέπτες του πάρκου μπορούν να στείλουν το δικό τους γράμμα στον αγαπημένο τους Άγιο, με το δώρο που επιθυμούν για τα φετινά Χριστούγεννα.




Το όμορφο σκηνικό έχει στηθεί στον τεχνοχώρο πολιτισμού και δημιουργιών «NOUVELLE» στο 6ο χλμ. της οδού προς Ωραιόκαστρο, και μικροί και μεγάλοι μπορούν να βρεθούν εκεί όλες τις ώρες της ημέρας, και να χαρούν παιχνίδι και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εντελώς δωρεάν.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο. Μαζεύτηκαν μάστορες και έφτιαξαν ένα τεράστιο ξύλινο Άγιο Βασίλη για να δώσουν χαρά στα παιδιά. Είναι περίπου 20.000 κομμάτια ξύλο» είπε ο κ. Βασίλης Μιχαηλίδης από την ΑRT2ART COMPANY που δημιούργησε τον τεράστιο Άγιο Βασίλη.