Το φως της δημοσιότητας έχει δει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο ιδρυτής των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» καλεί τα μέλη της οργάνωσης σε τυφλή ανυπακοή.

Το εν λόγω έγγραφο εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον αγιογράφο Γρηγόρη Χαραλαμπίδη προς τα περίπου 2.000 μέλη της οργάνωσης. Το ονομάζει «βούλευμα» και έχει ημερομηνία 12-12-2020.

Ο Χαραλαμπίδης που αυτοαποκαλείται «Πρόεδρος του Α΄ Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων» φέρεται να παίρνει από μόνος του πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ζητώντας από τους υπόλοιπους «Θεματούλακες» να δείξουν τυφλή υπακοή, διαφορετικά τους απειλεί με κυρώσεις.

Ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» στην αρχή του εγγράφου κάνει λόγο για βίαιη και παράνομη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «με στόχο την γενοκτονία του έθνους των Ελλήνων» και τον αφανισμό... της φυσιολογίας και της μοναδικότητας του γενετικού του κώδικα με τον βίαιο εμβολιασμό όλου του πληθυσμού παρά την εθνική αντίσταση».

Γι’ αυτό, επισημαίνει πως «απαγορεύεται η εισαγωγή και χρήση των εμβολίων Mrna», εξηγώντας παρακάτω ότι κύριος λόγος της απαγόρευσης είναι «ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών καθώς και των κατοίκων της χώρας οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το ακαταδίωκτο».

Παράλληλα, απειλεί όσους τολμήσουν να κάνουν το εμβόλιο, μεταξύ των οποίων και οι νοσηλευτές, με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, της ιθαγένειας και της υπηκοότητα τους καθώς και με αφαίρεση του δικαιώματος παραμονής στην χώρα. «Ή θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα» καταλήγει ο Χαραλαμπίδης που υπογράφει στο τέλος του εγγράφου ως... «Ά Εθνικός Δικαστής».

Δείτε το έγγραφο

Θεματοφυλακες_του_Συνταγματος__Βουλευμα_