Κάποιες γνωρίζουν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με τον γνωστό παρουσιαστή και μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» καταγράφονταν δεν γνωρίζουν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα προρνογραφικού περιεχομένου, ενώ άλλες δεν γνωρίζουν εάν υπήρξε καταγραφή των ιδιωτικών τους στιγμών.

«Αφού οι Αρχές κινήθηκαν τόσο γρήγορα δεν έχει καμία κοπέλα να φοβηθεί τίποτα και να πάει να κάνει καταγγελία. Θα υπάρχουν και άλλες καταγγελίες» υπογράμμισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Οι πρώην σύντροφοι του γνωστού παρουσιαστή βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με μία σκληρή πραγματικότητα που τους εκθέτει στο κοινωνικό τους περιβάλλον και από την άλλη καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, αφού τα βίντεο όπου πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους μπορεί να βρίσκονται αποθηκευμένα οπουδήποτε στον παγκόσμιο ιστό ή να έχουν μετονομαστεί.

«Υπάρχουν πάρα πολλές αναδημοσιεύσεις οπότε δεν ξέρουμε αν έχουν κατέβει όλα που υπάρχουν ή αν υπάρχουν με άλλους τίτλος» σημείωσε η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία έγινε η αιτία για τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου ακυρώνει τον σημερινό ισχυρισμό του ότι κατέβασε τα βίντεο και ανέβηκαν ξανά από άλλον χρήστη καθώς όπως λέει τα ψηφιακά τους «ροζ αποτυπώματα» δεν σβήνονται.

«Από τον κωδικό που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, από το προφίλ του έχουν ανέβει τα βίντεο και δεν έχουν κατέβει. Άρα ο ισχυρισμός του είναι Αίολος» συμπλήρωσε ο κ. Απόστολος Λύτρας.

«Φωτιά» στο Twitter για τους «Αρβύλα»
Οι χρήστες του διαδικτύου βρίσκουν και αναδημοσιεύουν βίντεο με την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει κακό χιούμορ με το λεπτό θέμα των ροζ βίντεο και τον Στάθη Παναγιωτόπουλου να παρακολουθεί αμήχανα.

«Η υπόθεση της βιντεοσκόπισης των ερωτικών σκηνών είναι μία υπόθεση σοβαρή και με πολύ πλάκα που δεν χρειάζεται σταθερό ερωτικό σύντροφο αλλά σύντροφο με σταθερό χέρι» σχολίαζαν στο παρελθόν  οι «Ράδιο Αρβύλα» σε επεισόδια που φρόντισαν να κατεβάσουν.

Πάντως οι καταγγέλλουσες, είναι ικανοποιημένες από την νομική έκβαση της υπόθεσης παραμένουν όμως σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπόπουλος, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων θυμάτων.

Ακόμα, οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι ο ισχυρισμός του ότι άλλοι ανέβασαν τα βίντεο σε sites του εξωτερικού, τα οποία είχαν πάρει από το προσωπικό του κανάλι δεν φαίνεται να ευσταθούν διότι οι αναρτήσεις έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κάτι το οποίο δεν θεωρούν συμπτωματικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: