Χριστούγεννα στο κρατητήριο πέρασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα. 

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό τη βλάβη του άλλου, κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα. O ίδιος ισχυρίζεται ότι η κίνηση revenge porn, δηλαδή η ανάρτηση ερωτικών βίντεο πρώην κοπέλας του έγινε περιστασιακά και πως τα κατέβασε, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα

Η Αστυνομία φέρεται να έχει βρει βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες, ενώ μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα είναι αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη.

Κανείς δεν πήγε να τον επισκεφθεί

Έχει το δικαίωμα του επισκεπτηρίου, αλλά κανείς δεν έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον. Ο Παναγιωτόπουλος μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του και έκανε Χριστούγεννα στο κελί, καθώς έχει οριστεί να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στιγμή ανακούφισης για τον 58χρονο είναι το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τη σύζυγό του.

Δεν έπεισε κανέναν ο ισχυρισμός ότι φταίει κάποιος «άγνωστος»

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού δεν έπεισε τον εισαγγελέα.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανάρτησε τα ροζ βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του» ισχυρίστηκε με τη σειρά του ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί Γιώργος Δακουράς έκανε λόγο για «ένα νομικό άλμα το οποίο έχουμε στόχο να το αναδείξουμε ενόψει της απολογίας του τη Δευτέρα».