Ελεύθερος αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από τη δεύτερη απολογία του.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στον ανακριτή για την υπόθεση της έτερης μήνυσης που έγινε χθες από μία ακόμα γυναίκα για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές της στιγμές. 

Ειδικότερα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο, όπως μεταδίδει το grtimes.gr. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Η υπόθεση 

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» κατέθεσε για ροζ βίντεο που τράβηξε πριν από 15 χρόνια και ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή. Η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του από το 2004 μέχρι το 2006 και κατήγγειλε πως προσωπικές τους στιγμές κυκλοφορούν ακόμη στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε, προκειμένου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να την πείσει να τραβήξουν βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί. 

Στην απολογία της Δευτέρας, ο Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.




Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς του.

Επισημαίνεται πάντως ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία κάνει φύλλο και φτερό ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες πορνό για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του Παναγιωτόπουλου.