Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου η υπόθεση του πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται ότι δημοσίευε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο και φωτογραφίες συντρόφων του. Η υπόθεση θα ξεκινήσει στο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο, η κατηγορία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει μετατραπεί σε κακούργημα. Έτσι, το δικαστήριο αναμένεται να δηλώσει αναρμόδιο και να στείλει την υπόθεση στο Κακουργιοδικείο για εκδίκαση σε νέα ημερομηνία.

Ο πρώην παρουσιαστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις αποκαλύψεις έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι μετακινήσεις του στην πόλη είναι περιορισμένες και τις περισσότερες ώρες της μέρας φέρεται να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του. Να σημειωθεί ότι ο πρώην παρουσιαστής διώκεται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος μετά τις καταγγελίες ότι δημοσιοποιούσε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφων του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.

Η κατηγορία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφορά την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time