Για τις 10 Ιανουαρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού τράπερ Light στο Αυτόφωρο. Σημειώνεται πως ο γνωστός τράπερ και ο μάνατζερ του οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά τη σύλληψη τους από τις αστυνομικές αρχές.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι, μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες). Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για  διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης, που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονιζόταν σε βίντεο στο instagram.

Το ιστορικό της σύλληψης


Ο τράπερ μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής επειδή φαίνεται σε βίντεο να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα επίμαχα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ωστόσο βρέθηκαν άλλα, καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, τσεκούρι και μαχαίρια και… φάρος της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.


Τι ισχυρίστηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σε λίγο στον εισαγγελέα.