Κάτι παραπάνω από 5 ώρες βρισκόταν στον ανακριτή η γυναίκα που κρατούσε όμηρο ο πρώην σύντροφος της στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος μάλιστα απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του in.gr, η 30χρονη φέρεται να περιέγραψε αναλυτικά τις στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της, κάνοντας φανερή την ανησυχία πως εάν αφεθεί ελεύθερος, θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι: «Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του κατέθεσε στον ανακριτή όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της» ανέφερε.

Ο 33χρονος δράστης θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για το κακούργημα της αρπαγής, καθώς και για πέντε πλημμελήματα.