Ένα συγκλονιστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στην Πάτρα. Ένα πίτμπουλ κατασπάραξε έναν άλλο σκύλο, ενώ επιτέθηκε στον παππού και τη γιαγιά που είχαν βγάλει βόλτα το εγγόνι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop, ο παππούς και η γιαγιά έκαναν βόλτα στη γειτονιά μαζί με το μόλις 15 μηνών εγγονάκι τους, παιδί της 28χρονης κόρης τους. Μαζί τους είχαν και το σκυλάκι τους, βάρους 4 κιλών.

Και σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι τους, ενώ έκαναν τη βόλτα τους, είδαν ένα λευκό πίτμπουλ να βγαίνει από ένα σπίτι και να ορμά πάνω τους.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας , σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» στον Alpha. «Από μια ανοιχτή πόρτα βγήκε αυτό το πίτμπουλ και μας όρμησε. Η ουσία ήταν να γλιτώσουμε το μωρό», σημείωσε στο Lepanto TV, ο παππούς που τραυματίστηκε σε χέρια και πόδια, από την επίθεση του πίτμπουλ.

«Πέταξε τον πατέρα μου κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει. Είχαν μαζί το μωρό μου, είναι 15 μηνών. Το σκυλάκι μας το σκότωσε, πέθανε, το σκότωσε», ακούγεται να λέει η μητέρα του μωρού στο Lepanto TV, τονίζοντας στη συνέχεια πως «τον δάγκωσε στο πόδι, αλλά αν τον είχε δαγκώσει στον λαιμό θα είχε πεθάνει και ο πατέρας μου».

Η μητέρα του 15 μηνών μωρού, μιλώντας στο «Tlive», τόνισε πως: «Είμαι τυχερή που το παιδί μου δεν έπαθε τίποτα».

Όπως εξήγησε η ίδια: «Οι δικοί μου αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα με το μωρό και το σκυλί στην πλατεία κάτω από το σπίτι. Εγώ έμεινα στο σπίτι και καθώς γύριζαν, άκουσα φωνές, άκουσα το σκυλί αυτό που ξέρω ότι είναι εκεί».

«Άκουσα τη μαμά μου να φωνάζει: ''Το παιδί, το παιδί!''. Εγώ μέχρι να βγω από το σπίτι και να φτάσω στο σημείο, νόμιζα πως το παιδί μου είναι νεκρό, ούρλιαζα, φώναζα. Και είδα το σκυλί μου στον δρόμο, έπεσα κάτω», προσέθεσε η μητέρα, σημειώνοντας πως: «Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν ήταν μπροστά η μητέρα μου και πίσω ο πατέρας μου».

Ακόμη, σύμφωνα με τη νεαρή μητέρα: «Το μωρό έπαθε σοκ, έκλαιγε. Και η μητέρα μου αφού απομάκρυνε το καρότσι, πήγε να βοηθήσει τον πατέρα μου και τη δάγκωσε στο χέρι».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ έχει συλληφθεί.