Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα βιώνει ένας 62χρονος στην Πάτρα, ο οποίος έγινε πατέρας και μητέρα για τα δύο του εγγόνια, όταν «έφυγαν» οι γονείς τους.

Η μητέρα της Μελίνας και του Ραφαήλ πέθανε λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το αδελφάκι τους. Η γυναίκα κατέληξε από ιατρική αμέλεια, όπως καταγγέλλει ο 62χρονος παππούς των δύο παιδιών. Λίγους μήνες αργότερα «έσβησε» και ο 30χρονος σύζυγός της από ανακοπή και τα δύο ανήλικα έμειναν ορφανά.

Η Πάολα και ο Νίκος ήταν μαζί περισσότερα από 10 χρόνια. Ήταν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι που θα ερχόταν στη ζωή το τρίτο παιδάκι τους. Όμως η άτυχη μητέρα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, ξεκίνησαν οι επιπλοκές, αφού άρχισε να ανεβάζει πίεση. Ο ιατρός τη διαβεβαίωνε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

«Έσβησε» μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Ένα πρωινό, η Πάολα έπεσε την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ο τετράχρονος τότε γιος της, ο Ραφαήλ, προσπαθούσε για τρεις ώρες να την «ξυπνήσει», αλλά μάταια. Ώρες αργότερα, οι γείτονες δεν είδαν κινητικότητα στο σπίτι και ανησύχησαν. Πήγαν να δουν τι συμβαίνει, ο μικρός τους άνοιξε την πόρτα και βρήκαν την έγκυο χωρίς τις αισθήσεις της. Μητέρα και έμβρυο είχαν «φύγει» από τη ζωή.

Δεν άντεξε από τη στεναχώρια του ο σύζυγός της

Δύο μήνες αργότερα «έσβησε» και ο Νίκος από ανακοπή, καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας. «Άνοιξε η καρδιά του σαν τριαντάφυλλο. Δεν άντεξε από τη στεναχώρια του, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Την ώρα που την έθαβαν της έλεγε "Θα έρθω σύντομα κοντά σου"», είπε με δάκρυα στα μάτια ο κ. Νίκος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο γαμπρός μου ήταν ένα εξαίρετο παιδί, την αγαπούσε πολύ και μας το απέδειξε. Όταν έφυγε η Πάολα του είχα πει ότι ήταν πολύ νέος και ότι θα μπορούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Εκείνος, όμως, δεν ήθελε. Έλεγε ότι η Πάολα ήταν η μισή ζωή του», πρόσθεσε ο 62χρονος παππούς των δύο ορφανών παιδιών.

«Έπρεπε να σταθούμε στα εγγόνια μας»

«Δεν προλάβαμε να πενθήσουμε τα παιδιά μας. Έπρεπε να σταθούμε στα εγγόνια μας, στο πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά», δήλωσε επίσης ο κ. Νίκος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος της Πάολας κατηγορήθηκε για ιατρική αμέλεια και καταδικάστηκε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: