Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Βούλα.

Ο πόνος ανείπωτος για τους γονείς του, την αδελφή του Τζώρτζη, αλλά και τη σύζυγό του.

Τραγική φιγούρα είναι η Αθηνά Κοντοπάνου, η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιού, η γυναίκα που καθόταν δίπλα του στην μοιραία πρώτη βόλτα με την κόκκινη Ferrari. Σώθηκε σαν από θαύμα μέσα από τις φλεγόμενες λαμαρίνες.

«Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πονάω, δεν βλέπω», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής Stan.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με τραύματα στα πόδια και αιματώματα στους πνεύμονες, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η Αθηνά Κοντοπάνου δεν γνωρίζει ακόμα για τον χαμό του συζύγου της, όπως αποκάλυψε στο MEGΑ ο αδελφός της.

Το ζευγάρι, παντρεύτηκε τον Μάιο του 2020 στην Αθήνα. Ζούσαν ευτυχισμένοι και έκαναν όνειρα για το μέλλον. Κανείς δεν ήξερε τι επιφύλασσε η μοίρα.

Η αδερφή του, βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού, έτρωγε στο Κολωνάκι με την οικογένειά της, όταν οι θαμώνες την είδαν να φεύγει αναστατωμένη.

Μόλις είχε ενημερωθεί για το τροχαίου του αδερφού της και ήταν εκείνη που ανέλαβε στη συνέχεια το βαρύ φορτίο της αναγνώρισης της σορού του.

Σε σοκ βρίσκεται και η μητέρα του Τζώρτζη, η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Φίλοι του Γιώργου Μονογυιού σπεύδουν στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα σημείωμα για τον φίλο τους που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα.


Θρηνεί η Μύκονος

Και η Μύκονος θρηνεί για τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού, καθώς εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια δίπλα στην Κατερίνα.

Την ερχόμενη Τρίτη, η Μύκονος θα αποχαιρετήσει τον Τζώρτζη
.